Peter Geerts – Duim techniek

“Aatop ICT een betrouwbare partij die gaat voor kwaliteit en een duurzame relatie.”

Duim techniek is dé specialist voor automatiserings- en besturingssystemen in de recyclingbranche. Het bedrijf ontwerpt en realiseert complete elektrische installaties bij productiebedrijven en heeft in eigen beheer unieke innovaties ontwikkeld voor stofbestrijding, weegbrugbeveiliging, wielwassen en wegen.

Langdurige samenwerking

Duim Techniek werkte al langere tijd samen met Aatop Techniek waarvoor meerdere nieuwe medewerkers zijn gevonden. Onlangs is Aatop ook aan de slag gegaan voor een openstaande ICT functie. “Omdat ik wist dat Aatop ook actief is in de werving en selectie van ICT personeel, heb ik ze direct gevraagd om hiermee aan de slag te gaan. Het contact met Aatop is altijd prettig, ze schakelen snel en de lijnen zijn kort” aldus Peter Geerts van Duim Techniek.

Goed geregeld

Peter heeft tijdens het werving- en selectieproces voornamelijk contact met Ton den Hertog en Willem-Jan van Woudenberg en vindt hen goed in ‘hun vak’. “Er werken hele goede mensen in het team en het contact is prettig en informeel. Aatop ICT neemt de zorg uit handen in de contacten met potentiële kandidaten. Ook contractueel wordt het verder goed geregeld.”

Betrouwbare partij

Peter zou Aatop daarom zeker aanbevelen aan andere partijen. Zoals hij zegt is Aatop ICT een betrouwbare partij die gaat voor kwaliteit en een duurzame relatie. Dit in tegenstelling tot andere werving- en selectiebureaus waar hij ervaring mee heeft. Op de vraag hoe wij het nóg beter kunnen doen antwoord hij: ‘ga zo door, kies voor kwaliteit en blijf onderscheidend in een markt waar de grens tussen helpen en lastig zijn dun is.

 

Duim techniek logo

Print Friendly, PDF & Email
Duim Techniek