Routebeschrijving

Kantoor Veenendaal

Vendelier 4-IV
3905 PA Veenendaal

Vanaf de A12

Neem, komende vanuit de richting Utrecht of Arnhem, afslag 23: Veenendaal-West. Ga onderaan de snelweg rechtsaf richting Veenendaal. Je komt op een driebaansweg terecht (de Rondweg). Sorteer rechts voor.  Sla, na ongeveer 300 meter, bij de grote verkeerslichten rechtsaf. Dit is ‘de Vendelier’. Ons kantoor bevindt zich na ong. 200 meter aan de rechterkant. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voor- of achterzijde van het kantoor. De ingang van ons kantoor bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Bel even aan, dan doen wij voor je open.

Vanaf de A15
Neem de afslag Ochten/Kesteren/Rhenen (afslag 35) en gaat richting Rhenen/Veenendaal (N233). Ga na ongeveer 10 kilometer bij de rotonde rechtdoor en volg de rondweg in de richting Veenendaal West. Sla na de spoorwegovergang bij de vierde verkeerslichten linksaf, dit is ‘de Vendelier’. Ons kantoor bevindt zich na ong. 200 meter aan de rechterkant. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voor- of achterzijde van het kantoor. De ingang van ons kantoor bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Bel even aan, dan doen wij voor je open.

Met het openbaar vervoer 
Ons kantoor is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Neem de trein naar station Veenendaal-De Klomp, vanaf hier is het nog ongeveer 2 kilometer. Neem bus 83 richtingen Veenendaal en stap uit bij halte Landjuweel. Deze halte ligt naast ook kantoor. Wanneer je uitstapt loopt je 10 meter in de rij richting van de bus en loopt het terrein op aan uw rechterhand. Ons kantoor bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Wanneer je aanbelt doen wij de deur voor je open.