Routebeschrijving

Kantoor Sliedrecht

Prisma 22
3364 DJ  Sliedrecht

Vanuit Rotterdam/ Dordrecht
Neem vanuit Rotterdam/Dordrecht op de A15 afrit 25: Sliedrecht-Oost/Hardinxveld-Giessendam-West. Ga vervolgens bij de verkeerslichten linksaf, het viaduct over (over de snelweg) en ga aan het einde van het viaduct bij de verkeerslichten rechtdoor. Bij de rotonde ga je linksaf richting het industrieterrein. Rij door tot aan de volgende rotonde, aan de rechterkant, in het gebouw van KIA Autoservice Van der Linden, is onze vestiging. Ga bij de rotonde rechtsaf, er is achter het pand van de autogarage voldoende gratis parkeergelegenheid.  Onze ingang (nummer 22) bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw van Autoservice Van der Linden.

Vanuit Gorinchem
Neem vanuit Gorinchem afrit 25: Hardinxveld-Giessendam-West/Sliedrecht-Oost. Ga aan het einde van de afrit bij de rotonde linksaf en bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de eerst volgende rotonde ga je linksaf richting het industrieterrein, rij vervolgens door tot aan de volgende rotonde. Op deze rotonde aan de rechterkant, in het gebouw van KIA Autoservice Van der Linden, is onze vestiging. Achter het pand van de autogarage is er de mogelijkheid om gratis te parkeren, ga bij de rotonde rechts om achter het pand uit te komen. Vervolgens kun je terug lopen naar de voorzijde van het gebouw, waar onze ingang zich bevindt op nummer 22.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het NS-station Hardinxveld-Giessendam Blauwe Zoom is het een kleine 20 minuten lopen naar ons kantoor. Loopt via de Schapedrift naar de Sportlaan. Bij de rotonde aan de rechterkant, in het gebouw van KIA Autoservice Van der Linden, is onze vestiging. Op nummer 22 is het kantoor van Aatop gevestigd.

Naamloos