De mogelijkheden

Wat wij voor je kunnen betekenen

Enthousiast geworden over Aatop ICT? Wij helpen je graag met het vinden van geschikt personeel. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen, kan dit op diverse manieren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij aanbieden. Sluiten deze mogelijkheden niet aan bij wat jij zoekt? Neem dan even contact met ons op, dan komen we er samen zeker uit!

Weving en selectie

Ontslagen, wat nu?

Eén van de mogelijkheden die wij je bieden is werving en selectie. De concurrentiepositie versterken door gemotiveerd en getalenteerd IT personeel? Dan is het van belang dat je de juiste medewerkers vindt. Dit is niet altijd even eenvoudig. Wij zijn echter gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen.

Gebruik maken van onze kennis en ervaring? Dat kan!

Meer informatie Of bel ons!

Detachering

DetacheringNaast werving en selectie is er ook de mogelijkheid tot detachering. Heb je extra inzet nodig bij een project of ervaar je tijdelijke drukte, maar wil je niet direct iemand in vaste dienst nemen? Dat is mogelijk met detachering! Je kunt tijdelijk iemand via Aatop inhuren en wanneer de samenwerking bevalt besluiten om de werknemer in vaste dienst te nemen. Dit noemen we ook wel Deta-vast.

Benieuwd hoe wij dit doen en wat de voordelen hiervan zijn?

Meer informatie Of bel ons!

Freelance

InterimTen slotte bieden we je ook de mogelijkheid om tijdelijk personeel in te huren. Je kunt namelijk gebruik maken van onze mogelijkheid freelancers in te huren. Ben je op zoek naar een freelancer voor (tijdelijke) ondersteuning? Hiermee helpen we je graag!

Benieuwd naar onze aanpak?

Meer informatie Of bel ons!

Meer weten?

Onze successen

Benieuwd naar onze succesverhalen?

Je leest ze hier!
Waarom Aatop

Waarom je met Aatop verder komt?

We vertellen het je graag.
Ons team

Benieuwd met wie je te maken hebt?

We stellen ons voor!