Werkwijze

Onze manier van werken, helder en duidelijk in 6 stappen!

Aatop ICT werkt persoonsgericht, waarbij zowel jouw wensen als werkzoekende als de wensen van onze opdrachtgever centraal staan. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden! Via Aatop ICT kun je gebruik maken van een netwerk van werkgevers die actief zijn in de ICT branche. Hoe werkt dit? We leggen het je uit in 6 eenvoudige stappen.

Stap 1: Solliciteer of stuur ons je cv

Op onze vacature pagina vind je vacatures waarop je rechtstreeks kunt solliciteren. Zie je niets waarnaar je op zoek bent? Stuur ons dan je cv, dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn.

Stap 2: Beoordeling cv

Nadat je hebt gesolliciteerd bekijken we je ervaringen, wensen en de eisen van onze opdrachtgevers. Wanneer wij een match zien tussen jouw cv en onze vacatures nodigen we je uit voor een kennismaking op één van onze kantoren in Veenendaal, Sliedrecht, Zwolle of Amsterdam.

We streven ernaar jou binnen vijf werkdagen een reactie te geven.

Stap 3: Uitnodiging gesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw cv en jouw wensen. Ook vertellen we je meer over onze opdrachtgever, zodat jij kan bepalen of deze bij je past.

Stap 4: Jouw cv naar onze opdrachtgever

Wanneer zowel jij als wij enthousiast zijn, stellen we jou voor aan onze opdrachtgever. We houden je op de hoogte van ontwikkelingen en laten het je weten wanneer je wordt uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 5: Gesprekken met opdrachtgevers

Op het moment dat je wordt uitgenodigd voor een gesprek bij de opdrachtgever krijg je dit van ons te horen. Je maakt kennis met de organisatie en zo kunnen zowel jij als de opdrachtgever bepalen of er een klik is. Wanneer dit het geval is wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Stap 6: Aan de slag!

Eén of meerdere succesvolle sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgever achter de rug? Dan kun je direct aan de slag. Dit kan op drie manieren, namelijk; (1) Je gaat bij de opdrachtgever in dienst, (2) je krijgt een contract van Aatop ICT en gaat aan de slag bij de opdrachtgever of (3) Je gaat als ZZP-er aan de slag.

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Neem een kijkje bij veelgestelde vragen.

Bekijk de vragen
Bekijk onze vacatures

Bekijk ons vacature overzicht om te zien of er wat voor je tussen zit.

De vacatures
Wie zijn wij?

Benieuwd geworden naar wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor!

Het Aatop team

Aatop ICT

In een notendop

 Heldere manier van communiceren

 Snelheid in procedure

 Persoonlijk en kleinschalig bureau

 Sinds 2008 gespecialiseerd in de ICT branche

Over ons Het team

Het verhaal van...

Ervaringen van andere met Aatop