Manon – Product development engineer

Via LinkedIn kwam ik een interessante vacature van Aatop tegen. Ik heb toen contact opgenomen met Daan, accountmanager van Aatop Techniek. Vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan vertelt Manon.

Ervaring met Aatop
Aatop is een snel, betrouwbaar en proactief bureau. Ze nemen de moeite en tijd om je zo snel mogelijk te helpen bij het vinden van een passende baan. “Wat ik heel prettig vond in de samenwerking met Aatop, was dat ik goed op de hoogte gehouden werd van het sollicitatieproces. Aatop kwam afspraken na en daarom ervaar ik Aatop als een betrouwbare partij en samenwerkingspartner.”

Geen vacature
De vacature waarop ik solliciteerde was al vergeven, echter besloot Daan mij alsnog voor te stellen bij mijn huidige werkgever. Dat Aatop deze moeite nam heeft mij positief verrast. Het heeft er namelijk toe geleidt dat mijn huidige werkgever een nieuwe functie openstelde waarvoor ik ben aangenomen.
“Zie je geen geschikte vacature op het site van Aatop staan? Dan raad ik je aan gewoon even te bellen. Aatop is geïnteresseerd in jou als werkzoekende en ze zullen zeker hun best doen iets voor je te vinden.”

Print Friendly, PDF & Email
Recensie Manon