Jet – HR Manager

Jet werkt nu ruim twee jaar samen met Aatop ICT. “De werving van IT-specialisten was voor mij niet meer te behappen. Ik ben toen op zoek gegaan naar ondersteuning. HR-managers  uit mijn netwerk hebben Aatop ICT aanbevolen”, vertelt Jet.

Het voordeel van Aatop
Groot voordeel van Aatop ten opzichte van andere werving- en selectiebureaus vindt Jet de oprechte interesse die ze vanuit Aatop ICT krijgt. Aatop is transparant in haar werkzaamheden en van schuiven met cv’s is bij Aatop dan ook geen sprake.

Op de werkvloer doet Aatop haar best de organisatie goed te leren kennen. Doordat Aatop een goed beeld heeft van onze organisatie, is ze in staat goede kandidaten voor te stellen.

De samenwerking
Het is prettig samenwerken met Aatop. We hebben altijd contact met Ton, één van de ICT accountmanagers. Hierdoor zijn communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk en informeel. “De relatie met Aatop ervaar ik als een samenwerkingspartner, niet als een leverancier.”

“Ik zou Aatop zeker aanbevelen aan andere organisaties, maar roep dit niet te hard. Die goede kandidaten die Aatop ons levert willen we natuurlijk niet kwijt. ;)”

Print Friendly, PDF & Email
Het verhaal van Jet