Guido Hanegraaf – Info Support

“Er is aandacht voor mij als klant maar ook als persoon.”

Info Support is dé specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen en leidend op het gebied van kunstmatige intelligentie, cloud architectuur, Managed Services en IT-trainingen. Met ruim 500 professionals helpen zij klanten vooruit in de sectoren agrifood, retail, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg.

Al meer dan 10 jaar klant

Info Support werkt al meer dan 10 jaar samen met Aatop ICT. ‘Ik werd via een collega op Aatop gewezen. Zij kreeg af en toe een CV van Matthijs waarvan hij dacht dat die persoon mogelijk interessant kon zijn voor ons. Nu moet je weten dat wij niet of nauwelijks samenwerken met bureaus in de werving, maar mijn collega was heel positief over het contact dat zij had met Aatop. Omdat ik me meer bezig hield met de werving van ervaren kandidaten en vanuit mijn rol de contacten met bureaus onderhield, kreeg ik contact met Aatop. Naar ik mij herinner direct met Matthijs die tot de dag van vandaag nog steeds onze contactpersoon is’ aldus Guido Hanegraaf, Talent Acquisition Specialist bij Info Support.

Positieve punten

Op de vraag wat Guido fijn vindt aan de samenwerking met Aatop ICT antwoord hij meerdere positieve punten. Zo waardeert hij  het meedenken in oplossingen, de goede bereikbaarheid en de samenwerking met Summit Developers. Daarnaast benoemd hij de prettige communicatie en korte communicatielijnen: ‘CV’s worden met aandacht en zorg geïntroduceerd en kandidaten zijn ook echt door consultants van Aatop gesproken’.

Aandacht voor mij als klant

Guido spreekt bijna wekelijks wel even met Matthijs of een andere collega van Aatop: ‘er is aandacht voor mij als klant maar ook als persoon. De samenwerking met Summit Developers heeft ons inmiddels een aantal kwalitatief goede kandidaten opgeleverd die via een detavast constructie bij ons aan het werk zijn. De sfeer is open, betrokken, informeel en ik krijg de indruk dat het een hecht team is. Ik zou daarom Aatop ICT van harte aan anderen aanbevelen’.

 

Info Support Logo

Print Friendly, PDF & Email
Info Support