Dorien Barneveld – 2 Sisters Storteboom

“Behaalde resultaten bieden wél garantie voor de toekomst’.

De organisatie 2 Sisters Storteboom heeft meer dan 100 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van verse en diepgevroren kipproducten. Het Puttense bedrijf is onderdeel van het Britse 2 Sisters Food Group, een toonaangevende groep bedrijven binnen de Britse voedselindustrie.

Klant sinds 2004

Al sinds 2004 maakt 2 Sisters Storteboom gebruik van de diensten van Aatop. Enkele jaren geleden is ook Aatop ICT ingeschakeld voor het invullen van openstaande ICT vacatures.

Soepel contact

Voor het invullen van de ICT vacatures heeft Dorien Barneveld, Personeelsfunctionaris Group 2 Sisters Storteboom, contact met Ton den Hertog. ‘Het contact verloopt vanaf het begin heel soepel. Bij het opstarten van een vacature vindt er vaak een afspraak plaats op onze locatie en heeft Ton voldoende informatie waarmee hij aan de slag kan.”

Goede kandidaten

De kandidaten die voorgesteld worden, passen in het opgestelde profiel en dit heeft geleid tot een aantal nieuwe enthousiaste collega’s. Hier geldt dus wel: behaalde resultaten in het verleden, bieden garantie voor de toekomst!’ aldus Dorien Barneveld.

Wederzijds vertrouwen

2 Sisters Storteboom is erg tevreden over Aatop ICT en zou Aatop zeker aanbevelen bij anderen. Dorien Barneveld zegt hierover: Aatop gaat op een hele fijne manier aan de slag met de uitdaging die jij als organisatie hebt. Er wordt heel goed gekeken naar de wensen die je hebt. De samenwerking is gebaseerd op een goed wederzijds vertrouwen, dat is de functionele basis. Keep on going! Blijf doen waar jullie goed in zijn!

 

Logo Storteboom

Print Friendly, PDF & Email
Storteboom pand