Bert Boonstra – Unexus

“Met onze volgende nieuwe vacature kloppen we zeker weer aan bij Aatop ICT”

Het bedrijf Unexus biedt een alles in één communicatie oplossing met bereikbaarheid voor de hele organisatie, een multichannel klantenservice en applicatie integratie.

Via via

Bert Boonstra van Unexus leerde Aatop ICT kennen via een bevriende partner. “Zij zochten ook nieuwe mensen en werkten met Aatop. Dat was goed verlopen en ze waren daar tevreden over. Daarop hebben wij ook contact gezocht met Aatop” aldus Bert.

Het belang van kwaliteit

De kwaliteit van kandidaten is voor Unexus erg belangrijk. Naast de werving & selectie van een nieuwe medewerker hielp Aatop ICT Unexus daarom ook met het concreet maken van het wervingsprofiel. Bert Boonstra zegt hierover: “Aatop ICT heeft ons erg geholpen door relevante vragen te stellen en ons te laten ontdekken wat onze behoefte nou concreet inhield. Vooral omdat het een lastige vacature was.”

Nauw contact

Binnen Aatop ICT heeft Unexus een vast contactpersoon, Gert-Jan Lammers. “Met Gert-jan hebben we nauw contact en daar zijn we erg tevreden over. Hij vraagt door tot hij tevreden is en komt met een passend antwoord. Tijdens het hele wervingsproces, van selectie tot aanname, houdt hij ons goed op de hoogte en dat werkt prettig.“

Positieve aanbeveling

Omdat zij tevreden zijn over de kwaliteit van de geleverde kandidaten, beveelt Unexus Aatop ICT van harte aan. Zowel over het wervingsproces als in het resultaat van het wervingstraject zijn zij zeer te spreken. “Met onze volgende nieuwe vacature kloppen we zeker weer aan bij Aatop ICT” besluit Bert zijn positieve referentie waar wij natuurlijk zeer dankbaar voor zijn.

 

Unexus

Print Friendly, PDF & Email
het-tolhuis