Willem-Jan van Woudenberg

Junior accountmanager

Geboren: 22 april 1997
Bij Aatop sinds: november 2019
Wilde vroeger worden: rechercheur

Waarom Aatop?

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe baan, kwam ik al vrij snel in contact met Aatop. Tot mijn verrassing kreeg ik een baan aangeboden bij Aatop zelf. Na een aantal gesprekken met enthousiaste collega’s was de keuze snel gemaakt. Waarom? Omdat bij Aatop geen dag hetzelfde is. De functie als junior accountmanager is met recht zeer dynamisch te noemen.

Een werkdag van Willem-Jan

Een werkdag begint met nieuwe aanvragen van klanten. Ik schrijf vacatureteksten, publiceer deze en ga gericht op zoek naar de juiste kandidaten. De juiste match vinden voor een klant geeft een enorme kick. Maar ook de gesprekken met enthousiaste kandidaten bezorgen mij werkplezier.

Op dit moment ben ik bezig met mijn inwerktraject waar ik de fijne kneepjes van het vak leer kennen. Hierin word ik goed begeleid door mijn collega’s. De bevlogenheid die zij hebben voor hun vak werkt aanstekelijk bij mij.

Dilemma’s: wat kiest Willem-Jan?

Maandag of vrijdag?

Toch wel de vrijdag. ’s Avonds even lekker een biertje doen met vrienden om het weekend in te luiden.

Zelf sporten of sport kijken?

Zelf sporten, dan werk je tenminste ook nog een beetje aan je gezondheid. Op zaterdag voetbal ik in een vriendenteam. We trainen één avond in de week. Het is heerlijk om even je hoofd leeg te maken na een dag werken.

Mobiele telefoon of laptop?

Mobiele telefoon, simpelweg omdat ik deze veel meer gebruik dan mijn laptop.

Stedentrip of zonvakantie?

Lastige keuze, maar dan ga ik toch voor een stedentrip. Ik hou er wel van om een beetje cultuur te snuiven en nieuwe plekken te ontdekken.

Frankrijk of Duitsland?

Die keuze is veel makkelijker: Frankrijk. Ik heb dit land al verschillende keren bezocht. De zuidkust is een heerlijke plek voor een zonvakantie. Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in de Tweede Wereldoorlog, ben ik ook een aantal keer in Normandië geweest. En niet te vergeten: Parijs, een ideale bestemming voor een stedentrip.

Koffie of thee?

Koffie! Een bakje koffie is toch wel fijn om de dag mee te starten.

Brood of Yoghurt?

Weer een lastige keuze. Maar dan ga ik toch voor brood, omdat ik daar een stuk meer van eet. Dat is echt mijn brandstof voor de werkdag.