Willem-Jan van Woudenberg

Accountmanager

Geboren: 22 april 1997
Bij Aatop sinds: november 2019
Wilde vroeger worden: rechercheur

Waarom Aatop?

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe baan, kwam ik al vrij snel in contact met Aatop. In eerste instantie dacht ik dat ik bemiddeld zou worden bij één van de klanten. Echter, tot mijn verassing kreeg ik een baan aangeboden bij Aatop zelf. Na een aantal gesprekken met enthousiaste collega’s was de keuze vrij snel gemaakt. Waarom? Omdat bij Aatop geen dag hetzelfde is. De functie als junior accountmanager is een zeer afwisselende functie.

Een werkdag van Willem-Jan

Een werkdag begint vaak met het beoordelen van nieuwe sollicitaties. Daarnaast schrijf en publiceer ik vacatureteksten en zoek ik heel gericht naar de juiste kandidaten. De perfecte matches vinden en plaatsen bij klanten geeft een enorme kick. Maar ook de gesprekken met enthousiaste kandidaten en nieuwe aanvragen van klanten bezorgen mij werkplezier. Voeg daar de gezellige sfeer binnen het team aan toe en je hebt alle ingrediënten voor de perfecte job!

Dilemma’s: wat kiest Willem-Jan?

Maandag of vrijdag?

Toch wel de vrijdag. ’s Avonds even lekker een biertje doen met vrienden om het weekend in te luiden.

Zelf sporten of sport kijken?

Zelf sporten, dan werk je tenminste ook nog een beetje aan je gezondheid. Op zaterdag voetbal ik in een vriendenteam. We trainen één avond in de week. Het is heerlijk om even je hoofd leeg te maken na een dag werken.

Mobiele telefoon of laptop?

Mobiele telefoon, simpelweg omdat ik deze veel meer gebruik dan mijn laptop.

Stedentrip of zonvakantie?

Lastige keuze, maar dan ga ik toch voor een stedentrip. Ik hou er wel van om een beetje cultuur te snuiven en nieuwe plekken te ontdekken.

Frankrijk of Duitsland?

Die keuze is veel makkelijker: Frankrijk. Ik heb dit land al verschillende keren bezocht. De zuidkust is een heerlijke plek voor een zonvakantie. Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in de Tweede Wereldoorlog, ben ik ook een aantal keer in Normandië geweest. En niet te vergeten: Parijs, een ideale bestemming voor een stedentrip.

Koffie of thee?

Koffie! Een bakje koffie is toch wel fijn om de dag mee te starten.

Brood of Yoghurt?

Weer een lastige keuze. Maar dan ga ik toch voor brood, omdat ik daar een stuk meer van eet. Dat is echt mijn brandstof voor de werkdag.