Truus Dubbeldam

Financieel- /salarisadministrateur

Geboren: 14 november 1961
Bij Aatop sinds:
2002
Wilde vroeger worden: juf, maar vindt het stiekem niet erg dat ze dat niet is geworden. Met vier dochters in huis voelde ze zich vaak genoeg juf ;).

Het leukste aan werken bij Aatop vind ik de gezellige collega’s en de diversiteit  van de werkzaamheden. Ik verzorg de gehele boekhouding en dit is steeds opnieuw een “puzzeltje” dat opgelost moet worden. Dit vind ik een leuke uitdaging! In  mijn vrije tijd houd ik van buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen, in de tuin werken of ga ik met mijn kleindochter op pad.

Een werkdag van Truus

Op de dag van salarisberekening weet ik precies wat ik ga doen: wijzigingen aanbrengen en de  salaris  berekeningen maken. Dit roept altijd veel vragen op omdat bij de starters niet altijd alle gegevens compleet of juist zijn. Zo willen alle collega’s de reiskosten vergoed hebben, maar hebben ze soms wat moeite om alles netjes op een formulier te zetten. Dan is het mijn taak dit goed uit te zoeken.
Op de dag van de betalingen zelf loopt het nog wel eens in de soep, omdat iets toch niet blijk te kloppen. Op deze dag ben ik dan altijd ontzettend druk met de laatste wijzigingen. Dit is stiekem de leukste dag, want mijn collega’s zijn erg attent en bieden mij voortdurende koffie en thee aan wanneer ik het zo druk heb. J

Andere dagen kijk ik in m’n map met ‘uitzoek klussen’, die ik daar heb geparkeerd. Een dag is nooit saai, mede omdat ik altijd genoeg werk te doen heb.

Dilemma’s: wat kiest Truus?

 • Maandag of vrijdag?
  Maandag is mijn “poetsdag”, dus zoals je het al raadt kies ik voor vrijdag ;).
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Zelf sporten
 • Mobiele telefoon telefoon of laptop?
  Ik heb een eenvoudige telefoon, dus met mijn laptop kan ik veel meer.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Stedentrip tijdens een zonnige vakantie. Ik hou van mooi weer, maar wil dat graag combineren met het opsnuiven van de cultuur.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Veel mooie bossen, afwisselend met heuvels, vol met koren zonnebloemen e.d.
 • Koffie of thee?
  Ik drink 2 a 3 kopjes koffie, maar veel meer is niet gezond: dus vul ik het aan met thee.
 • Brood of yoghurt? (een combinatie?!)
  En brood en yoghurt, zowel alleen het één als alleen het ander vind ik eenzijdig en wordt ik zat.

 

Truus Dubbeldam

Truus spreken?

Mail of bel dan even!

0184 620 820 truus@aatop.nl