Ruben de Haan

Junior Accountmanager

Leeftijd: mei 1993
Bij Aatop sinds: 2018
Wilde vroeger worden: Lid van een spionage dienst.

Aatop is erg open en gezellig. Dit zorgt ervoor dat je met plezier naar je werk gaat en je werk ook doet. Hard werken is heel normaal, maar ook samen successen vieren. Dit ervaar ik altijd als erg  prettig. In het begin werd ik gelijk meegenomen en volledig betrokken, hierdoor voel je je ook echt lid van een hecht team.

Een werkdag van Ruben

Een werkdag is iedere dag weer verschillend. Dit maakt het werk natuurlijk ook heel leuk! Je bent op zoek naar vacatures en sollicitanten, maar je kan ook maar zo iemand hebben die gelijk iemand nodig heeft. Hierdoor krijg je een gezonde portie werkdruk en kan je ook blij zijn als het dan ook op korte termijn lukt. Je hoeft je nooit te vervelen.

Dillema’s: wat kiest Ruben?

 • Maandag of vrijdag?
  Op maandag begin ik altijd weer met frisse moed. Vrijdag geniet altijd lekker van het weekend.
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Zelf sport kijken vindt ik op dit moment nog leuker. Ik ben zelf net verhuist en zal nog wel willen sporten, maar moet nog wel even zoeken naar wat ik dan ga doen.
 • Mobiele telefoon of laptop?
  De mobiele telefoon is tegenwoordig gewoon een laptop. Het is erg praktisch dat al je zakelijke benodigdheden in je broekzak passen.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Een zonvakantie. Ik houd erg van de zon. Een stedentrip lijkt mij leuk om te doen, maar ik heb zelf een tweeling, dus dat is niet erg praktisch.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Frankrijk natuurlijk! Ik kan erg geniet van de Franse kust.
 • Koffie of thee?
  Thee vind ik lekker, maar koffie kan ik echt meer van genieten.
 • Brood of yoghurt?
  Uiteraard brood. Yoghurt eet je wat lastiger onderweg en bovendien geeft brood mij meer energie in bijvoorbeeld de ochtend.

Ruben spreken?

Mail of bel even!

0318 495 310 r.dehaan@aatop.nl Bekijk profiel