Paulien van Kooten

Marketingmedewerker

Geboren: juni 1993
Bij Aatop sinds: 2015
Wilde vroeger worden: Ski-juf in de winter en paardrijd-juf in de zomer.

Het leukste aan werken bij Aatop vind ik de diversiteit. Ik werk steeds aan nieuwe projecten waarbij ik dingen creëer met een tastbaar resultaat, zoals deze website bijvoorbeeld. Collega’s bij Aatop staan open voor veranderingen wat voor mij als creatieveling erg fijn is en ook leuk. Zo is er veel ruimte voor mijn inbreng. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn aanstaande man, familie, vrienden en paard! Eten, koken, lezen, naar het bos, creatief bezig zijn, sporten, op vakantie; je hoort het al ik kan nog wel even doorgaan.

Een werkdag van Paulien

Ik begin meestal vroeg en begin dan met het doorlopen van alle mailboxen. Ik zorg ervoor dat jouw e-mail wordt beantwoord en de verdwaalde sollicitaties op de juiste plek terecht komen. Wat daarna volgt verschilt echt per dag. De ene keer schrijf ik berichten voor social media of start ik een advertentie campagne, de andere keer schrijf ik teksten voor website of maak ik een ontwerp voor een advertentie. Alle ontwerpen, visitekaartjes et cetera maak ik zelf, dus dat zorgt ook voor de nodige afwisseling in mijn werkzaamheden. Wist je bijvoorbeeld dat ik deze website ook heb ontworpen?

Vaak ben ik ondertussen ook nog bezig met een project (hoe vieren we ons jubileum, wat gaan we doen aan marketing in het nieuwe jaar, hoe gaat de nieuwe website eruit zien?, waar laten we onze medewerker-foto’s dit jaar maken? Wat gaan we doen op dat bedrijfs-uitje? Wat kunnen we doen om een bepaalde specialisatie beter op de kaart te zetten?) Daarnaast maak ik, samen met andere collega’s, tussendoor wel eens contracten, neem ik de telefoon op en verwelkom ik onze gasten.

Dillema’s: wat kiest Paulien?

 • Maandag of vrijdag?
  Geen twijfel, natuurlijk de vrijdag!
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Sport kijken vind ik zo saai, dan liever lekker zelf sporten!
 • Mobiele telefoon of laptop?
  Laptop, een telefoon is heel makkelijk maar leidt snel af.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Moeilijk! Zullen we anders een stedentrip doen met een aantal dagen op het strand erachteraan?
 • Frankrijk of Duitsland?
  Frankrijk staat voor mij gelijk aan zon en vakantie! (En Duitsland aan grauw en fabrieken, sorry!)
 • Koffie of thee?
  Ik drink de hele dag gewone thee (groen en rooibos), maar het liefst drink ik chai latte!
 • Brood of yoghurt?
  Brood kan je op zoveel manieren beleggen: je kan er altijd wat lekkers van maken.

Paulien spreken?

Mail of  bel even!

0318 495 310 paulienk@aatop.nl Bekijk profiel