Nick van Effrink

IT Recruiter

Geboren: 17 april 2001
Bij Aatop sinds: juli 2021
Wilde vroeger worden: Als kind wilde ik een bouwvakker worden en een huis voor mijn ouders bouwen.

Waarom Aatop?

Toen ik een baan zocht kwam ik al redelijk gauw bij Aatop. In eerste instantie voor een klant van Aatop. In het eerste gesprek kwam ik erachter dat ze ook iemand zochten voor een interne functie. Dit kon ik zijn! Een paar gesprekken verder en ik mocht het contract tekenen. Het waren goede, gezellige gesprekken en er hangt een leuke, gemoedelijke sfeer. Het bedrijf is niet groot dus je kent alle collega’s en daar houd ik van. Helemaal omdat de collega’s ook gezellig zijn.

Een werkdag van Nick

Ik begin de werkdag met een goed gesprek bij het koffieautomaat met mijn collega’s. Op deze manier kan je de dag goed beginnen. Hierna beantwoord ik mails en ga ik door met hetgeen wat ik de dag ervoor nog had lopen. Hierna is het heel afwisselend. Zo kan ik de juiste kandidaten voor vacatures zoeken en hopelijk ook vinden. Hiernaast kan ik intakes hebben staan of nieuwe kandidaten contacteren. Al met al is een dag wisselend en is er elke dag weer iets nieuws te beleven.

Dilemma’s: wat kiest Nick?

 •  Maandag of vrijdag?
  Op vrijdag kan je alles van de voorgaande week afronden en ‘s avonds lekker weekend vieren.
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Zelf sport ik graag. Ik zit op korfbal en ga regelmatig klimmen.
 • Mobiele telefoon of laptop?
  Dit geeft toch meer overzicht en gemak dan een mobiele telefoon. Ik denk dat dit over een paar jaar wel anders zou zijn.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Met een stedentrip kan je toch een beetje cultuur snuiven en kom je wat te zien. Ik houd er niet zo van om te niksen op een dag. Al is het vakantie.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Hier ging ik vroeger veel op vakantie. Hierdoor zal het toch een bepaald plekje in mijn hart houden.
 • Koffie of thee?
  Ik drink geen koffie.
 • Brood of yoghurt?
  Met brood kan je meer doen, verschillend beleg, toast, tosti. Daarnaast zegt de geur van vers brood natuurlijk al genoeg.
Nick van Effrink

Nick spreken?

Mail, bel of stuur gewoon een appje!

0318-796134 n.vaneffrink@aatop.nl 06-39782369 Bekijk profiel