Neville Vonk

Junior Accountmanager

Geboren: 10 juni 1993
Bij Aatop sinds: oktober 2017
Wilde vroeger worden: Profvoetballer

Het teamgevoel binnen Aatop is iets waar ik erg vrolijk van wordt. Als echte teamplayer haal ik veel energie uit het strijden voor elkaar en het beste resultaat. Ik vind het erg waardevol om mijn talenten in te kunnen zetten om Aatop en anderen vooruit te helpen. Dat de functie van Accountmanager binnen Aatop daarom goed bij mij past moge duidelijk zijn. Ik hoop elke dag te laten zien dat ik samen met mijn collega’s en opdrachtgevers wil gaan voor goud. Samen de schouders eronder zetten en werken aan iets moois, dat motiveert mij.

Een werkdag van Neville

Het enige dat elke dag hetzelfde is aan mijn werkdag is de manier waarop ik mijn koffie drink. De veelzijdigheid in het werk als accountmanager maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Van contact met klanten tot het schrijven van vacatureteksten, het maakt elke dag weer anders dan de dag daarvoor. Het belangrijkste is dat ik samen met de klant en de kandidaat het gezamenlijke doel kan bereiken en daarmee de klant en de kandidaat van waarde ben. De klant helpen zijn of haar vraagstuk te beantwoorden door de beste kandidaat te vinden.

Dilemma’s: wat kiest Neville?

 • Maandag of vrijdag?
  Omdat elke vrijdag gewoon een feestje is toch?
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Lastige keuze. Zelf voetballen vind ik het leukste wat er is, maar van een middagje Feyenoord of een avondje Champions League word ik heel erg vrolijk.
 • Mobiele telefoon of laptop?
  Ik heb te kleine broekzakken voor een laptop.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Geef mij maar de zon, al hou ik er wel van om meer dan alleen het strand te zien.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Omdat mijn atletische kuiten en Lederhosen de perfecte match zijn. Daarnaast gaat een lekker Duits biertje er altijd wel in. (Al mag je mij voor een stokbroodje brie ook middenin de nacht wakker maken.)
 • Koffie of thee?
  Alleen al de geur van verse koffie, een ultiem geluksmomentje.
 • Brood of yoghurt?
  Met een gebakken eitje of verse vleeswaren. Als slagerszoon ben ik liefhebber van rosbief.

Neville spreken?

Mail, bel of stuur gewoon een appje!

0318 495 318 neville@aatop.nl 06 12 05 09 93 Bekijk profiel