Joost Bakker

Accountmanager

Geboren: 23 oktober 1998
Bij Aatop sinds: 2021
Wilde vroeger worden: autocoureur

Waarom Aatop?

Gedurende 2021 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en via via kwam ik in contact met Aatop. Initieel was de planning dat Aatop mij aan een andere baan zou helpen, maar vrij onverwachts werd ik gevraagd om bij Aatop te komen werken. Hier heb ik wel even over na moeten denken, maar na een prettig gesprek met het management en goede ontmoetingen met enthousiaste collega’s, kon ik natuurlijk niets anders dan ja zeggen. Ik voelde me welkom en werd gelijk erg gemotiveerd! Waarom Aatop? Daarom Aatop!

Een werkdag van Joost

De dag begin ik vaak met een goede bak koffie en een kleine check van mijn email, hét recept voor een goede start van de werkdag. Daarna kijk ik of er nog nieuwe sollicitaties zijn binnengekomen, die beoordeel ik dan. Ook hou ik me bezig met het opstellen van vacatureteksten voor op onze website en andere kanalen. Zo hoop ik altijd de juiste match te vinden tussen klant en kandidaat. Een mooie match hierin geeft mij een enorme boost. Zeker omdat ik dit mag doen met een team enthousiast collega’s, is geen werkdag bij Aatop saai.

Dilemma’s: wat kiest Joost?

 • Maandag of vrijdag?
  Maandag betekent een nieuwe week vol met nieuwe uitdagingen. Maar de vrijdagmiddag lonkt natuurlijk ook.
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Direct na werk door naar de sportschool om even heerlijk m’n hoofd leeg te maken, niets lekkerder dan dat! Maar Formule 1 of voetbal kijken vind ik ook prima tijdsbesteding.
 • Mobiele telefoon of laptop?
  Deze gebruik ik meer dan een laptop. En met een laptop kun je geen vakantiefoto’s maken.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Genieten van de zon kan ik ook in Scheveningen. Wat leren over een buitenlandse cultuur en hun steden, daar krijg ik het warm van!
 • Frankrijk of Duitsland?
  Zowel de taal als de bevolking trekt mij totaal niet. Doe mij maar een lekkere bratwurst!
 • Koffie of thee?
  Het zwarte goud verkies ik uiteraard boven een kop thee. Hoewel een warme kop rooibosthee er ook wel in gaat.
 • Brood of yoghurt?
  Brood, 100%. De opties met brood zijn eindeloos.