Jantine Wielink

Accountmanager

Geboren: 14 juni 1995
Bij Aatop sinds: April 2017
Wilde vroeger worden: Politie te paard (totdat bleek dat je daar heel sportief voor moet zijn )

Voor mij zit de uitdaging in dit werk om steeds een weg te zoeken in alle dingen die tegelijkertijd spelen. Aatop is een fijn bedrijf om bij te werken: vriendelijk, open en zeer toegankelijk. Daarnaast is er onderling een fijne sfeer, is iedereen geïnteresseerd in elkaar en wordt er lekker hard gewerkt!

Het werk van Jantine

De eerste maanden van een nieuwe baan staan natuurlijk in het teken van inwerken, vakjargon leren kennen en het recruitment vak onder de knie krijgen. Als recruiter is geen dag hetzelfde en moet je steeds weer inspringen op veranderende situaties, echt helemaal mijn ding! Ik geniet namelijk altijd erg veel van spontane afspraken met vrienden. Van veranderingen schiet ik dus niet in de stress, maar ik haal er juist energie uit. Het ene moment op bezoek bij een klant, het andere moment op zoek naar kandidaten en daarna weer bezig met het herschrijven van vacatureteksten. Het werk van een recruiter blijft steeds weer uitdagen!

Wat ik verder nog mee wil geven is dat de duur van een sollicitatiegesprek helemaal niets zegt over of je wordt aangenomen. Mijn sollicitatiegesprekken waren eigenlijk altijd heel verschillend. Bij de ene sollicitatie stond ik met 25 minuten weer buiten en kon ik aan de slag. Bij de ander duurde het drie keer zo lang en werd ik ook aangenomen! Maak je daar dus geen zorgen over en ga vol enthousiasme en vertrouwen het gesprek aan.

Dillema’s: wat kiest Jantine

Maandag of vrijdag?
Vrijdag, weekend staat voor de deur. Opladen voor de nieuwe week.
Zelf sporten of sport kijken?
Sport kijken en mijzelf dan elke keer proberen te overtuigen dat ik ook weer moet gaan sporten.
• Mobiele telefoon of laptop?
Mobiele telefoon, bereikbaar op ieder moment en een navigatie bij de hand.
• Stedentrip of zonvakantie?
Combinatie van deze beiden in een vakantie, ik houd van zowel een actieve als van een ‘chill’ vakantie. Dag actief en dan de dag erna uitrusten.
• Frankrijk of Duitsland?
Frankrijk genieten van de zon, cultuur en iedere ochtend ontbijten met vers stokbrood!
• Koffie of thee?
Koffie, iedere morgen en kop koffie bij het ontbijt.
• Brood of yoghurt?
Op zaterdagochtend naar de bakker lekker vers brood inslaan. Vers brood van de bakker, heerlijk!

Jantine spreken?

Mail of bel dan even!

0318 495 317 jantine@aatop.nl Bekijk profiel