Daniël van den Dool

Accountmanager

Geboren: 21 mei 1993
Bij Aatop sinds: augustus 2015
Wilde vroeger worden: Politieman

Het fijnste aan werken bij Aatop vind ik de teamspirit. Ik werk in een leuk team en wanneer we een project succesvol hebben afgerond vieren we dit met een lekker krokketje of een stukje taart. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met klanten en kandidaten. Voor mij ligt de uitdaging in het precies duidelijk krijgen wat de opdrachtgever zoekt, om vervolgens de juiste kandidaten te benaderen. De ICT markt is vrij hectisch en dynamisch, dus dit maakt het extra uitdagend. In mijn vrije tijd sport ik graag of breng ik tijd door met mijn vrouw, familie of vrienden.

Een werkdag van Daniël

Ik begin de dag met een kop vers gezette koffie, ondertussen check ik mijn mailbox en beantwoord direct waar mogelijk. Vervolgens neem ik nieuwe sollicitaties door, nodig kandidaten uit of wijs ze af omdat ze qua profiel niet aansluiten.

Om een uur of 10 bel ik de opdrachtgever om te vragen hoe de sollicitatiegesprekken met de kandidaten zijn verlopen. Aan de hand van deze terugkoppeling plan ik een volgend gesprek in of moet ik helaas iemand teleurstellen.

Om 11 uur staat er een intakegesprek gepland met een kandidaat voor de functie van Systeembeheerder. In een uur probeer ik enerzijds een helder beeld te krijgen van de kandidaat en anderzijds een helde beeld te geven van de vacature en het bedrijf. Aan het einde van het gesprek concluderen we of er een match is tussen de kandidaat en de vacature/bedrijf. Vervolgens stel ik de kandidaat voor bij de opdrachtgever.

In de middag ben ik aan het searchen op allerlei platformen naar kandidaten. Zo benader ik kandidaten telefonisch en per email voor functies die ik momenteel in portefeuille hebt.

Aan het eind van de dag neem ik de tijd voor wat administratieve afhandelingen. Ik kijk of er in de loop van de dag nog nieuwe sollicitaties zijn binnengekomen en ik check mijn mail. Er is weer een dag voorbij gevlogen..

Dilemma’s: Wat kiest Daniël?

 • Maandag of vrijdag?
  Vrijdag = bijna weekend
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Wielrennen, hardlopen, zaalvoetballen noem het maar op.
 • Mobiele telefoon of laptop?
  Appen, bellen, mailen, alles is mogelijk.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Ik kies dan toch voor een lekker warme zonvakantie.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Ultiem vakantieland, goed klimaat, mooie cultuur en prachtige natuur. Vive la France. Overigens ook perfect land om te toeren op mijn racefiets.
 • Koffie of thee?
  Cappuccino, mag dat ook?
 • Brood of yoghurt?
  Ik begin de dag met een lekker boterhammetje pindakaas of grillworst J

Daniël spreken?

Mail of bel dan even!

0318 495 310 daniel@aatop.nl 06 22 59 50 35 Bekijk profiel