Daan van Wagensveld

Junior Accountmanager

Geboren: 04-11-2001
Bij Aatop sinds: 01-09-2020
Wilde vroeger worden: Vrachtwagenchauffeur

Waarom Aatop?

Ik ben bij Aatop terecht gekomen via bekende die goede connecties hebben met Aatop. Dit was voor mij de kans om hier te solliciteren, ik ben blij dat ik hier mijn job mag uitvoeren. Er heerst een warm en sfeervol gevoel binnen het bedrijf wat de werkzaamheden natuurlijk extra leuk maken.

Een werkdag van Daan

Elke dag is anders, daardoor blijft het werk leuk en motiveert het. Samen met Aad en Thirza ben ik actief binnen de Sales functies. Ik vind dit erg leuk omdat dit ook goed aansluit bij mijn opleiding.

Dilemma’s: wat kiest Daan?

 • Maandag of vrijdag?
  Vrijdag is de dag om uit te mogen kijken naar het weekend. Leuke dingen doen met vrienden en uit mogen rusten van de afgelopen week, om vervolgens maandag weer fris en fruitig te mogen beginnen aan een nieuwe werkweek.
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Om zelf te sporten vind ik ook erg leuk, maar als ik echt moet kiezen vind ik het leuker om sport te kijken en dan voornamelijk de Formule 1.
 • Mobiele telefoon of laptop?
  De telefoon heb je vaker bij de hand en is makkelijker om snel iets op te zoeken of erbij te pakken.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Het liefst met wat vrienden naar een zonnige bestemming. Lekker aan het strand liggen met afwisseling van wat activiteiten.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Het zuidelijke deel van Frankrijk spreekt mij wel het meeste aan. De mooie havens en hoge bergen, geven mij een indrukwekkend gevoel. Monaco is toch wel een plek waar ik graag nog een keer naartoe zou willen gaan!
 • Koffie of thee?
  Warme dranken zijn niet mijn favoriet, het liefst drink ik water.
 • Brood of yoghurt?
  Brood geeft mij het meeste energie. Je kunt er ook nog eens zelf voor kiezen wat je erop smeert!
Daan van Wagensveld

Daan spreken?

Bel of mail dan even!

0318 796 132 d.vanwagensveld@aatop.nl Bekijk profiel