Daan Damsteeg

Accountmanager

Geboren: 18 juli 1991
Bij Aatop sinds: oktober 2012
Wilde vroeger worden: Zorro

Er zijn veel redenen waarom werken bij Aatop leuk is. Allereerst de collega’s, stuk voor stuk kunnen we goed met elkaar opschieten. We gaan voor elkaar door het vuur als het minder gaat en we vieren samen feest als het goed gaat. Daarnaast word ik enthousiast van het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze klanten en kandidaten. Een ding is zeker: Na vier jaar ga ik nog steeds iedere dag met veel plezier naar het werk.
Ik ben erg gek op reizen en kom graag op plekken waar de meeste mensen niet komen. Het ontdekken van nieuwe gerechten, nieuwe mensen, nieuwe culturen en nieuwe plaatsen vind ik fantastisch. Sluit ook mooi aan op mijn baan als Accountmanager trouwens; vaak onderweg en in gesprek met verschillende bedrijven en persoonlijkheden – een topbaan dus!

Een werkdag van Daan

Als Accountmanager ben ik hoofdzakelijk bezig met het in contact komen of contact onderhouden met geschikte kandidaten en klanten. Deze relaties probeer ik op een zo goed mogelijke wijze aan elkaar te koppelen. Daarnaast wil ik me goed positioneren in de markt door de website te blijven updaten en unieke concepten te ontwerpen en deze op de markt te zetten.

Dilemma’s: wat kiest Daan?

 • Maandag of vrijdag?
  Vrijdag rond ik de zaken af, kijk ik terug op een mooie en drukke werkweek en heb ik zin om in het weekend even mijn rust te pakken. Daarnaast kijk ik alweer uit naar de maandag om de nieuwe week te beginnen, waarin veel kansen en leuke trajecten voorbijkomen.
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Al komt het er de laatste maanden door de studie minder van, ik vind het heerlijk. Even je hoofd leegmaken en afmatten. Ik kan trouwens niet in het wilde weg sporten. Ik moet echt een doel hebben. En een doel heb ik: Ik moet namelijk over een paar maanden in mijn trouwpak passen. Een prachtig doel toch?
 • Mobiele telefoon of laptop?
  Altijd bereikbaar en op de hoogte.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Het liefst een sportieve zonvakantie.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Waarom? Omdat Duitsland beschikt over een heerlijke keuken! Een heerlijke Schnitzel met een lekkere Bitburger is de perfecte combinatie!
 • Koffie of thee?
  Zwart: geen suiker en geen melk. Een bakkie per dag en daar geniet ik dan ook erg van!
 • Brood of yoghurt?
  Yoghurt, absoluut! Heerlijk bakkie yoghurt met muesli en chocola.

Daan spreken?

Mail, bel of stuur gewoon een appje!

0318 495 318 daan@aatop.nl 06 27 29 66 43 Bekijk profiel