Christiaan Corsel

Accountmanager

Geboren: 11 oktober 1991
Bij Aatop sinds: oktober 2017
Wilde vroeger worden: Detective met eigen speurhond

De gezellige en open sfeer bij Aatop ervaar ik als zeer positief. We werken hier echt in een hecht team, waar iedereen zijn bijdrage levert. Bij vragen kan je altijd terecht bij collega’s, maar krijg je ook de vrijheid om je eigen route te bewandelen, wat veel motivatie geeft. Wanneer je vast komt te zitten op je route, of even sturing nodig hebt krijg je hier meteen begeleiding in. Natuurlijk wordt er onderling ook veel gelachen, en een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Een werkdag van Christiaan

Als accountmanager ben je de hele dag bezig met vacatures en sollicitaties. Toen ik zelf solliciteerde vond ik het in het begin best spannend en probeerde ik een zo goed mogelijke eerste indruk te maken, want een eerste indruk maak je maar één keer. Gelukkig werd ik bij Aatop al vrij snel op mijn gemak gesteld en werd het een vlot gesprek. Mijn doel is om de mensen die bij mij op gesprek komen, hetzelfde gevoel te geven.

Dilemma’s: wat kiest Christiaan?

 • Maandag of vrijdag?
  Op vrijdag zit er weer een drukke week op en kan het weekend beginnen. Voor mij is het weekend altijd een belangrijk moment om lekker tot rust te komen en om mezelf op te laden voor de nieuwe werkweek. Ik heb ook altijd weer enorm zin om mijn wekelijkse wedstrijd te spelen op de zaterdag.
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Moeilijke vraag. Ik vind het heerlijk om zelf te sporten, maar kijk ook graag naar sport. Als ik dan toch de keuze moet maken kies ik voor zelf sporten. Sport is voor mij altijd een heerlijke uitlaatklep om mijn energie kwijt te raken.
 • Mobiele telefoon of laptop?Tegenwoordig kan je bijna alles op je mobiele telefoon wat je ook op een laptop kan. Ook moet je gewoon altijd bereikbaar zijn.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Ik houd totaal niet van zonvakantie. Ik hou namelijk niet van stil zitten en wil graag veel nieuwe ervaringen ontdekken. Het liefst plan ik tijdens mijn vakanties de dagen zo in dat ik de ene dag een trip heb, en de volgende dag een relax dag.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Ik spreek geen woord Frans, dus is deze keuze voor mij snel gemaakt! Ook kan ik meer genieten van een biertje op zijn tijd, dan van wijn.
 • Koffie of thee?
  Heerlijk! In de ochtend bij het ontbijt en in de avond na het eten. Ik moet wel oppassen dat ik er niet te veel van drink, want ik heb altijd voldoende energie van mezelf.
 • Brood of yoghurt?
  Ik ben totaal geen liefhebber van brood, het liefst eet ik elke middag een lekkere bak Griekse yoghurt met fruit en zonnebloempitten!
Christiaan Corsel

Christiaan spreken?

Mail, bel of stuur gewoon een appje!

0318 796 131 christiaan@aatop.nl 06 43 95 47 00 Bekijk profiel