Reviews

Wat anderen van ons vinden

Vanuit onze vier vestigingen in Nederland zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om een goede match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Persoonlijke aandacht is hierbij ons sleutelwoord. Zoals je leest in onderstaande reviews ervaren onze kandidaten dit gelukkig ook.

  review rating 5  Het voelde vanaf het begin comfortabel en warm. Daardoor durf je jezelf open te stellen en ook met je twijfels en onzekerheid te komen. Ze denken mee maar pakken ook door waar nodig. De persoonlijke klik met Thirza was de kers op de taart. Leuk traject, gave toko!

  thumb Marleen Bakker
  3/19/2020

  review rating 4  Na het zien van een vacature hierop gereageerd. Vrij snel hierna contact gehad, sollicitatie gesprek gehad en nu naar alle tevredenheid aan het werk op mijn nieuwe werk!

  thumb Martijn Moerkerk
  3/17/2020

  review rating 5  Ik werd benaderd door Ton met een zeer interessante functie. Naar deze functie had ik zelf nooit gezocht, maar door de goede mensen- en functiekennis kon ik gekoppeld worden aan de vacature. Ik heb de contactmomenten als zeer prettig ervaren.

  thumb Wouter van den Hoek
  2/26/2020

  review rating 4  Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Michel mij heeft ondersteund bij mijn sollicitatie. De samenwerking verliep prettig en Michel is zeer correct in zijn afspraken. Ook weet hij de juiste tips te geven die binnen zo'n proces van belang kunnen zijn.

  thumb Rintje Stokje
  1/31/2020

  review rating 5  Ik heb een fijne intake gehad bij Aatop. Het was zelfs meer een brainstormsessie ;-). Gedurende de sollicitatieprocedure bleef het contact prettig en informatief en werd er meegedacht met overwegingen die ik had te maken om voor de betreffende functie te gaan of niet. Ik blijf graag in contact/portefeuille bij deze fijne club!

  thumb Peter Moerkens
  1/17/2020

  review rating 5  Heel goed contact met Aatop gehad. Snel afspraken kunnen maken, hele korte doorlooptijden. Duidelijke informatie, Open communicatie. Je weet waar je aan toe bent, duidelijk niet het standaard aan het lijntje houden verhaal ... AANRADER. Ook gevoel voor humor .... nieuwe baan binnen 2 weken !

  thumb Leendert Visser
  1/30/2017

(Lees al onze beoordelingen op Google Reviews)

Contact

Mogen wij jou ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.