Reviews

Wat anderen van ons vinden

Vanuit onze vier vestigingen in Nederland zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om een goede match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Persoonlijke aandacht is hierbij ons sleutelwoord. Zoals je leest in onderstaande reviews ervaren onze kandidaten dit gelukkig ook.

Na het zien van een vacature hierop gereageerd. Vrij snel hierna contact gehad, sollicitatie gesprek gehad en nu naar alle tevredenheid aan het werk op mijn nieuwe werk!

Martijn Moerkerk Avatar
Martijn Moerkerk
17/03/20

Ik werd benaderd door Ton met een zeer interessante functie. Naar deze functie had ik zelf nooit gezocht, maar door de goede mensen- en functiekennis kon ik gekoppeld worden aan de vacature. Ik heb de contactmomenten als zeer prettig ervaren.

Wouter van den Hoek Avatar
Wouter van den Hoek
26/02/20

Tinus Groenewald Avatar
Tinus Groenewald
08/02/20

Ik heb een fijne intake gehad bij Aatop. Het was zelfs meer een brainstormsessie ;-). Gedurende de sollicitatieprocedure bleef het contact prettig en informatief en werd er meegedacht met overwegingen die ik had te maken om voor de betreffende functie te gaan of niet. Ik blijf graag in contact/portefeuille bij deze fijne club!

Peter Moerkens Avatar
Peter Moerkens
17/01/20

Mooie vacature, snel contact en aan afspraak. Zeer tevreden met hoe het allemaal gelopen is, nu lekker aan het werk bij mijn nieuwe baan.

Yordy Koster Avatar
Yordy Koster
08/01/20

Aatop is niet zomaar een recruitment bureau. Het zijn fijne mensen die met je mee willen en kunnen denken. Dat was 7 jaar geleden zo, en nu nog steeds. Mijn ervaring is dat ze echt hun best doen om je zo goed mogelijk weer op weg te helpen naar een nieuwe carrière. Ik beveel ze daarom van harte aan!

Klaas Huijgen Avatar
Klaas Huijgen
08/01/20

Prettig kennismakingsgesprek gehad en binnen enkele weken aan een nieuwe job geholpen. Professioneel, open en persoonlijk in de communicatie. Aanrader!

Sjoerd van der Wielen Avatar
Sjoerd van der Wielen
08/06/19

Ik werd benaderd doordat mijn CV op internet gevonden was. Een leuke vacature, goede informatie en begeleiding door Aatop. En uiteindelijk werd het resultaat een leuke nieuwe job!

gdevree Avatar
gdevree
08/06/19

Korte maar krachtige samenwerking! Ik had me ingeschreven op hun site en werd binnen 24 uur gebeld: volgens mij hebben we iets voor je! Na een prettig gesprek met Ton den Hertog was ik ook overtuigd, en ben ik met hun klant gaan praten. Het bleek ook voor hen een match, en inmiddels ben ik daar aan de slag. Ton hield me tijdens het gehele 'traject' goed op de hoogte: snel feedback na ons gesprek, even bellen om te evalueren na alle gesprekken bij de klant, en ook goed geadviseerd tijdens de onderhandelingen. En dat alles op een vrolijke, vriendelijke, professionele manier! Een absolute aanrader als je werk zoekt in de ICT.

Marieke van Eijk Avatar
Marieke van Eijk
08/06/19

Ik ben heel goed geholpen door Aatop. Binnen 2 weken na het eerste contact kon ik beginnen bij mijn werkgever! Ik heb de communicatie en vooral het doorpakken van alle partijen als erg constructief en prettig ervaren. Zeker een aanrader!

Kevin Vierwind Avatar
Kevin Vierwind
08/06/19

Vriendelijk, snel en persoonlijk. Heel erg blij met mijn nieuwe baan.

Annemieke Wagenaar Avatar
Annemieke Wagenaar
08/06/19

Een fijn en doortastend recruitment bureau. De recruiter weet in een gesprek precies over te brengen hoe de sfeer bij jouw mogelijke nieuwe werkgever is. Ook zag hij, ondanks mijn gebrek aan ervaring, een match tussen mij en mijn nieuwe werkgever. De snelle bemiddeling heb ik als persoonlijk en zeer prettig ervaren!

Liset Konig Avatar
Liset Konig
08/06/18

Jaren geleden had ik al gebruik mogen maken van de diensten van Aatop. Nu was één telefoontje voldoende om door de betrokken Businessmanager herkend te worden. Na een kort telefonisch overleg was het toesturen van mijn CV voldoende om door Aatop bij de door mij gewenste opdrachtgever voorgesteld te worden. Binnen drie week was het arbeidscontract getekend. Snel, accuraat en beloftes werden nagekomen. Zelfs vanuit het buitenland werd ik ondersteund, gewoon Top!

Menzo Jan Bomhof Avatar
Menzo Jan Bomhof
08/06/18

Super vriendelijk, en professioneel.

Stefan Bosch Avatar
Stefan Bosch
08/06/18

Prima bemiddeling ?

Gert-Jan Roest Avatar
Gert-Jan Roest
08/06/18

Zeer goed geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Na een prettig en persoonlijk intake gesprek hebben ze mij zo goed ingeschat dat het eerste voorgestelde bedrijf meteen een goede match was en ik daar nu met veel plezier aan de slag ben.

Peter Ruijgers Avatar
Peter Ruijgers
08/06/18

Correcte dienstverlening. Vriendelijke correcte manier van werken.

Mike Idris Avatar
Mike Idris
08/06/17

Prima detacheringsbureau met medewerkers die met je meedenken en je van constructieve feedback voorzien!Bovendien hebben ze contact met interessante opdrachtgevers.

Sandra van Herpen Avatar
Sandra van Herpen
08/06/17

Heldere communicatie, korte lijnen en snelle acties. Binnen een paar dagen een leuke job gevonden, ik raad Aatop van harte aan!

Wilco de Vries Avatar
Wilco de Vries
08/06/17

Ze hebben zelf contact met mij opgenomen en binnen 2 weken had ik een baan. Dit ging zo snel dat ik op vrijdag mijn laatste stage dag had en op maandag al aan de slag kon bij mijn nieuwe werkgever!Top!

Vincent Maarschalkerweerd Avatar
Vincent Maarschalkerweerd
08/06/17

Heel goed contact met Aatop gehad. Snel afspraken kunnen maken, hele korte doorlooptijden. Duidelijke informatie, Open communicatie. Je weet waar je aan toe bent, duidelijk niet het standaard aan het lijntje houden verhaal ... AANRADER. Ook gevoel voor humor .... nieuwe baan binnen 2 weken !

Leendert Visser Avatar
Leendert Visser
30/01/17

(Lees al onze beoordelingen op Google Reviews)

Contact

Mogen wij jou ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.