Oprichting summit developers

summit developers

Eind 2017 hebben wij summit developers opgericht. Binnen summit developers houden wij ons met maar één ding bezig: het detacheren van .NET, PHP en Java Developers. Dit om jou te helpen met jouw project en jou écht blij te maken. Voor, tijdens en achteraf.

Goede software ontwikkelaars

Summit developers is een onderdeel van Aatop Personeelsintermediair. Sinds 2000 houden wij ons bezig met Werving & Selectie. Aatop bestaat uit vier merknamen, waaronder de specialisatie Aatop ICT. Met summit developers spelen we in op de grote behoefte naar goede software developers. Na flink onderzoek te hebben gedaan, hebben wij mogelijkheden gevonden om goede software developers in dienst te nemen en ontstond summit developers. En, wij kunnen niet wachten om jou als potentiële klant met deze developers in contact te brengen.

Over onze naam

De naam summit developers hebben we natuurlijk niet zomaar gekozen. De vertaling van het Engelse woord summit is top. En dat is een dikke knipoog naar de bedrijfsnaam Aatop, waar summit developers bij hoort en de topdevelopers die wij detacheren. Het woord ‘developers’ spreekt voor zich. Wij richten ons op software development.

En nog over ons

De mensen achter summit developers, wie zijn dat dan precies? Wij zijn Ton en Matthijs en al jaren bemiddelen en detacheren wij ICT’ers vanuit Aatop ICT. Wij zijn trots, hartstikke trots op de nieuwe Business Unit summit developers. Natuurlijk blijven wij voor onze klanten van Aatop ICT het vertrouwde aanspreekpunt, maar een deel van onze werkweek richten we ons vol aandacht op het aannemen, detacheren en begeleiden van onze top software developers.

Nog één ding

Momenteel bouwen wij hard aan ons .NET-team. Wil jij een .NET Ontwikkelaar inhuren? Bel ons dan op 0318 495 315 of mail naar info@summitdevelopers.nl

Terug naar het overzicht