Onze klant Bidfood voor het voetlicht!

Soms heb je van die klanten, wat gewoon echt prachtige bedrijven zijn! Mijn klant Bidfood in Ede is er zo één. En voor wie de naam Bidfood niet direct iets zegt: DeliXL, weet je nog?

Al sinds 2015 werk ik samen met deze totaalleverancier voor de foodservice markt en help ik ze sindsdien met het werven van IT’ers. De eerste vacature die ik voor hen mocht invullen was een IT Projectleider. En sindsdien zijn vele Support Engineers, Systeembeheerders, Werkplekbeheerders, Developers en Functioneel Beheerders gevolgd. Zo maakte ik kennis met afdeling na afdeling en manager na manager.

Nu zal je je afvragen: wat maakt Bidfood nou zo’n mooie organisatie? Dat zijn een paar factoren. Allereerst zitten ze in een prachtige business: ze werken dagelijks met 1.750 collega’s keihard om zo’n 30.000 klanten iedere dag te voorzien van verse producten. Een gigantische logistieke puzzel. Daarnaast vind ik de bedrijfscultuur erg aansprekend: pragmatisch, no-nonsense, een focus op samenwerking en: iedereen (van orderpicker tot CEO) is even belangrijk. Bidfood is een goede werkgever: dienstverbanden van 20 of 30 jaar zijn echt geen uitzondering.

Voor één van de teams (Applicatiebeheer Logistiek) zoek ik op dit moment een Functioneel Beheerder. Dit team werkt dagelijks aan de implementatie en het onderhoud van het Warehouse Management Systeem en andere logistieke applicaties van Bidfood. Dit team, van nu 5 collega’s, zoekt versterking, omdat er een aantal grote projecten op stapel liggen.

Heb je interesse in Bidfood of wil je meer over de vacature weten? Lees dan snel verder via https://bit.ly/3zWh9AJ en hopelijk tot snel!

Door: Ton

Terug naar het overzicht