Specialist in IT Recruitment

Wij kunnen je helpen!

✓ Aatop ICT is specialist in IT Recruitment. ✓ Wij beschikken over jarenlange ervaring in het werven en selecteren van IT Professionals. ✓ Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van jouw IT vacatures. ✓ No cure, no pay.

Wie zijn we?

Aatop ICT bestaat sinds 2008 en is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in IT Recruitment. We hebben al veel klanten blij gemaakt met het vinden van versterking voor hun team.

Onze ervaren ICT recruiters staan dagelijks met veel kennis en toewijding voor je klaar bij het invullen van IT vacatures. Hierbij vinden we het belangrijk om je als opdrachtgever goed te leren kennen om zo de juiste match te maken op basis van hard skills, soft skills en bedrijfscultuur.

Onze recruitment specialisten begrijpen de IT wereld en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. We werken aan de werving en selectie van IT-ers vanuit vier vestigingen in Nederland (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle).

Hoe onderscheiden we ons?

 • We houden van transparante communicatie. Integriteit en vriendelijkheid vinden wij erg belangrijk;
 • Bij ons staat de mens centraal. We houden van oprechte, openhartige gesprekken en gaan zorgvuldig om met klanten en sollicitanten;
 • We zijn persoonlijk en betrokken. Je hebt bij ons een vast contactpersoon die zich verdiept in de hard skills en soft skills van de vacature en de bedrijfscultuur van je organisatie;
 • We investeren in duurzame relaties. Met onze meeste klanten werken wij al jaren samen. Je mag ze bellen als referentie.

Voor welke IT vacatures bemiddelen we?

Aatop ICT bemiddelt voor verschillende functies in de IT, waaronder de volgende functieprofielen:

 • Software Ontwikkelaar (.NET, Java, PHP)
 • Systeembeheerders / Netwerkbeheerders
 • Applicatiebeheerders
 • IT Support- / Helpdeskmedewerkers
 • Consultants
 • IT Projectmanagers

Bekijk hier een uitgebreide selectie van vacatures waarin wij succesvol hebben bemiddeld.

Hoe gaan wij voor je aan de slag?

 1. Niet alleen de hard skills maar ook de soft skills en persoonlijkheidskenmerken zijn belangrijk voor het maken van de juiste match. Daarom beginnen we een werving- en selectietraject altijd met een persoonlijk gesprek om de essentie van de wervingsopdracht te doorgronden.
 2. Na het samenstellen van het vacatureprofiel starten we met het werven van IT professionals. We maken hierbij gebruik van onze eigen actuele database met beschikbare IT’ers maar zetten ook actief externe tools in voor IT recruitment zoals vacaturebanken en sociale media.
 3. Kandidaten die aansluiten bij het wervingsprofiel, stellen we aan je voor. Bij het voordragen van een geschikte kandidaat geven we altijd een toelichting op zijn of haar profiel. Ben je geïnteresseerd? Dan plannen we een sollicitatiegesprek in.
 4. Onze IT recruitment diensten zijn gebaseerd op het principe no cure, no pay. Dit betekent dat je pas een vergoeding betaalt wanneer de kandidaat bij je aan de slag gaat.

Welke samenwerkingsvormen bemiddelen we?

Projecten, targets en budgetten kunnen fluctueren. Daarom bemiddelen we IT professionals voor verschillende soorten samenwerkingsvormen. Dit geeft een organisatie flexibiliteit. Dienstverbanden waarvoor wij IT professionals bemiddelen zijn:

 • Werving & selectie. Hierbij komt de IT’er direct bij je organisatie in dienst.
 • Deta-vast. De IT’er begint bij ons op de payroll en treedt na de afgesproken periode kosteloos bij je organisatie in dienst.
 • Freelance / ZZP. De IT’er werkt voor de duur van een project via ons als ZZP-er of freelancer voor je organisatie.

Wil je een IT professional op een andere manier voor je bedrijf laten werken? Neem contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Aatop ICT staat voor het verbinden van mensen, het vinden van de juiste match en we houden van een persoonlijke aanpak en doorvragen. Ben je op zoek naar een junior, medior of senior IT-er? We helpen je graag bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 310 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons óf bij jou op kantoor.

Contactformulier

Op zoek naar ICT personeel?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Wij zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle

CONTACTPERSOON

Matthijs Visscher
Businessmanager
Meer over...

Referentie

Wat zeggen anderen over ons

Het verhaal van Jet
Jet – HR Manager

Jet werkt nu ruim twee jaar samen met Aatop ICT. “De werving van IT-specialisten was voor mij niet meer te behappen. Ik ben toen op zoek gegaan naar ondersteuning. HR-managers  uit mijn netwerk hebben Aatop ICT aanbevolen”, vertelt Jet. Het … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder