Specialist in IT Recruitment

Gevestigd in o.a. Den Bosch

Gevestigd op 6 locaties in Nederland, waaronder Den Bosch. Jarenlange ervaring in het werven en selecteren van IT Professionals. No cure, no pay.

Wie zijn wij?

Aatop ICT bestaat sinds 2008 en is al meer dan 12 jaar specialist in IT Recruitment. Onze ervaren ICT recruiters vinden het belangrijk om je goed te leren kennen om zo de juiste match te maken op basis van hard skills, soft skills en bedrijfscultuur.

We begrijpen de IT wereld en kunnen ons goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. We werven en selecteren IT-ers vanuit vestigingen in Nederland (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Den Bosch, Groningen en Zwolle).

In 4 stappen een nieuwe IT medewerker

Ben je op zoek naar een junior, medior of senior IT-er? We helpen je graag bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Meld je vacature bij ons aan. Je zit uiteraard nog nergens aan vast. We werken namelijk op basis van ‘no cure, no pay’.

Stap 1 – vacature aanmelden

Geef via het aanmeldformulier of telefonisch snel en gemakkelijk aan waar je naar op zoek bent.

Stap 2 – afstemmen voorwaarden

Een recruiter neemt contact op en bespreekt de hard skills, soft skills en persoonlijkheidskenmerken van je nieuwe medewerker en onze voorwaarden.

Stap 3 – vinden en selecteren kandidaten

Op basis van het vacatureprofiel zoeken we kandidaten in onze eigen actuele database en in externe tools zoals vacaturebanken en sociale media. Geschikte kandidaten stellen we met een korte toelichting aan je voor.

Stap 4 – aan de slag

Onze IT recruitment diensten zijn gebaseerd op het principe no cure, no pay. Je betaalt pas een vergoeding als een kandidaat bij je aan het werk gaat.

Voor welke IT vacatures bemiddelen we?

Aatop ICT is expert in werving en selectie voor verschillende IT-functies waaronder de volgende functieprofielen:

 • Software Ontwikkelaars (.NET, Java, PHP)
 • Systeembeheerders / Netwerkbeheerders
 • Applicatiebeheerders
 • IT Support- / Helpdeskmedewerkers
 • IT Consultants
 • IT Projectmanagers

Enkele kandidaten die we succesvol hebben bemiddeld:

 • Na het zien van een vacature hierop gereageerd. Vrij snel hierna contact gehad, sollicitatie gesprek gehad en nu naar alle tevredenheid aan het werk op mijn nieuwe werk!

  Martijn Moerkerk Avatar
  Martijn Moerkerk
  3/17/2020
 • Ik werd benaderd door Ton met een zeer interessante functie. Naar deze functie had ik zelf nooit gezocht, maar door de goede mensen- en functiekennis kon ik gekoppeld worden aan de vacature. Ik heb de contactmomenten als zeer prettig ervaren.

  Wouter van den Hoek Avatar
  Wouter van den Hoek
  2/26/2020
 • Mooie vacature, snel contact en aan afspraak. Zeer tevreden met hoe het allemaal gelopen is, nu lekker aan het werk bij mijn nieuwe baan.

  Yordy Koster Avatar
  Yordy Koster
  1/08/2020
 • Aatop is niet zomaar een recruitment bureau. Het zijn fijne mensen die met je mee willen en kunnen denken. Dat was 7 jaar geleden zo, en nu nog steeds. Mijn ervaring is dat ze echt hun best doen om je zo goed mogelijk weer op weg te helpen naar een nieuwe carrière. Ik beveel ze daarom van harte aan!

  Klaas Huijgen Avatar
  Klaas Huijgen
  1/08/2020
 • Prettig kennismakingsgesprek gehad en binnen enkele weken aan een nieuwe job geholpen. Professioneel, open en persoonlijk in de communicatie. Aanrader!

  Sjoerd van der Wielen Avatar
  Sjoerd van der Wielen
  6/08/2019
 • Ik ben heel goed geholpen door Aatop. Binnen 2 weken na het eerste contact kon ik beginnen bij mijn werkgever! Ik heb de communicatie en vooral het doorpakken van alle partijen als erg constructief en prettig ervaren. Zeker een aanrader!

  Kevin Vierwind Avatar
  Kevin Vierwind
  6/08/2019

Welke samenwerkingsvormen bemiddelen we?

We bemiddelen IT professionals voor verschillende soorten samenwerkingsvormen:

 • Werving & selectie – de IT’er komt direct bij je organisatie in dienst
 • Deta-vast – de IT’er begint bij ons op de payroll en treedt na de afgesproken periode kosteloos bij je organisatie in dienst
 • Freelance / ZZP – de IT’er werkt voor de duur van een project via ons als ZZP-er of freelancer voor je organisatie

Wil je een IT professional op een andere manier voor je bedrijf laten werken? Neem contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Vacature aanmelden

Stuur ons je vacature en wij gaan direct en vrijblijvend voor je aan het werk!

 • Aatop ICT staat voor het verbinden van mensen en het vinden van de juiste match. We houden van een persoonlijke aanpak en doorvragen. Meld je vacature bij ons aan via het telefoonnummer (073) 704 1644 of via het onderstaande formulier. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan het werk!

Op zoek naar ICT personeel?

Meld je vacature aan en wij gaan voor je aan de slag!

Wij zijn gevestigd op 6 locaties in Nederland, waaronder Den Bosch.

CONTACTPERSOON

Matthijs Visscher
Businessmanager
Meer over...

Referentie

Wat zeggen anderen over ons

Hupra ICT
Pieter Willemsen – Hupra ICT

“Hupra ICT heeft Aatop ICT al bij verschillende bedrijven aanbevolen.” Hupra ICT is al meer dan 20 jaar een betrouwbare ICT-partner voor het MKB in Nederland. Ook in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen helpen zij een groot aantal bedrijven … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder