Specialist in IT Recruitment

Gevestigd in o.a. Den Bosch

Gevestigd op 6 locaties in Nederland, waaronder Den Bosch. Jarenlange ervaring in het werven en selecteren van IT Professionals. No cure, no pay.

Wie zijn wij?

Aatop ICT bestaat sinds 2008 en is al meer dan 12 jaar specialist in IT Recruitment. Onze ervaren ICT recruiters vinden het belangrijk om je goed te leren kennen om zo de juiste match te maken op basis van hard skills, soft skills en bedrijfscultuur.

We begrijpen de IT wereld en kunnen ons goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. We werven en selecteren IT-ers vanuit vestigingen in Nederland (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Den Bosch, Groningen en Zwolle).

In 4 stappen een nieuwe IT medewerker

Ben je op zoek naar een junior, medior of senior IT-er? We helpen je graag bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Meld je vacature bij ons aan. Je zit uiteraard nog nergens aan vast. We werken namelijk op basis van ‘no cure, no pay’.

Stap 1 – vacature aanmelden

Geef via het aanmeldformulier of telefonisch snel en gemakkelijk aan waar je naar op zoek bent.

Stap 2 – afstemmen voorwaarden

Een recruiter neemt contact op en bespreekt de hard skills, soft skills en persoonlijkheidskenmerken van je nieuwe medewerker en onze voorwaarden.

Stap 3 – vinden en selecteren kandidaten

Op basis van het vacatureprofiel zoeken we kandidaten in onze eigen actuele database en in externe tools zoals vacaturebanken en sociale media. Geschikte kandidaten stellen we met een korte toelichting aan je voor.

Stap 4 – aan de slag

Onze IT recruitment diensten zijn gebaseerd op het principe no cure, no pay. Je betaalt pas een vergoeding als een kandidaat bij je aan het werk gaat.

Voor welke IT vacatures bemiddelen we?

Aatop ICT is expert in werving en selectie voor verschillende IT-functies waaronder de volgende functieprofielen:

 • Software Ontwikkelaars (.NET, Java, PHP)
 • Systeembeheerders / Netwerkbeheerders
 • Applicatiebeheerders
 • IT Support- / Helpdeskmedewerkers
 • IT Consultants
 • IT Projectmanagers

Enkele kandidaten die we succesvol hebben bemiddeld:

 • Ik ben over twee dingen vooral erg tevreden, de snelheid in het proces. Binnen een maand had ik via Aatop een nieuwe baan! Daarnaast vond ik de manier van communiceren ook prettig en dat gaf me een hoop vertrouwen. Ik werd goed op de hoogte gehouden en kon bij vragen altijd bellen of mailen. Zelfs nadat ik begonnen was, is er nog contact geweest, wat ik erg waardeer.

  Jetro van Papeveld Avatar
  Jetro van Papeveld
  6/01/2021
 • Dankzij Aatop mijn nieuwe baan gevonden. Erg tevreden over alle contactmomenten en interesse naderhand!

  rick hoorn Avatar
  rick hoorn
  5/27/2021
 • Professioneel, snel en goede match. Kortom goede ervaring met Aatop. Dank je wel Matthijs.

  Anne-Marie van Diepen Avatar
  Anne-Marie van Diepen
  5/10/2021
 • Johnathan Salmon Avatar
  Johnathan Salmon
  5/10/2021
 • Aatop heeft een mooie baan voor mij kunnen regelen. Sluit goed aan wat mijn CV aan skills heeft benoemd.Snelle en eerlijke feedback en ook weten wanneer contact 1 op 1 moet zijn tussen mij de werkgever en mij. Zou het zo weer doen.Bedankt Willem-Jan, top geregeld!

  Pierre Maas Avatar
  Pierre Maas
  2/23/2021
 • Heel fijn geholpen door Ton. Goed hulp gehad bij het vinden van de eerste baan. Altijd klaar om vragen te beantwoorden en om te brainstormen.

  hiddejan94 Avatar
  hiddejan94
  2/20/2021
 • Aatop heeft het proces begeleid waarbij ik geplaatst werd bij kerkdienstgemist.nl. Dat is prima bevallen.Ik heb, in tegenstelling tot bij andere recruiters, geen druk ervaren. Ook werd er vriendelijk meegedacht en geluisterd naar overwegingen.Hierbij moet ik zeggen dat het initiatief oorspronkelijk van mijzelf was. Hoe Aatop overkomt bij developers die zij op eigen initiatief aanschrijven kan ik dus niet beoordelen.

  Dinand Mentink Avatar
  Dinand Mentink
  10/23/2020
 • Ik heb contact opgenomen met Aatop na het zien van een vacature waarvan ik enorm gecharmeerd raakte. Na een aantal prettige contactmomenten ben ik voorgesteld aan de werkgever met een succesvol resultaat, Aatop bleef dit traject goed betrokken en ik heb de samenwerking als erg plezierig ervaren. Bedankt GJ!

  Florian Wilming Avatar
  Florian Wilming
  10/05/2020
 • Ik ben zeer te vrede over de werkwijze die Willem Jan heeft aangehouden. Willem Jan was duidelijk en snel in zijn communicatie, kwam zijn afspraken na en ging zeer professioneel te werk. nogmaals bedankt voor de hulp tijdens mijn sollicitatie proces.

  Jaap Prins Avatar
  Jaap Prins
  9/16/2020
 • Raldo Tromp Avatar
  Raldo Tromp
  8/13/2020

Welke samenwerkingsvormen bemiddelen we?

We bemiddelen IT professionals voor verschillende soorten samenwerkingsvormen:

 • Werving & selectie – de IT’er komt direct bij je organisatie in dienst
 • Deta-vast – de IT’er begint bij ons op de payroll en treedt na de afgesproken periode kosteloos bij je organisatie in dienst
 • Freelance / ZZP – de IT’er werkt voor de duur van een project via ons als ZZP-er of freelancer voor je organisatie

Wil je een IT professional op een andere manier voor je bedrijf laten werken? Neem contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Vacature aanmelden

Stuur ons je vacature en wij gaan direct en vrijblijvend voor je aan het werk!

 • Aatop ICT staat voor het verbinden van mensen en het vinden van de juiste match. We houden van een persoonlijke aanpak en doorvragen. Meld je vacature bij ons aan via het telefoonnummer (073) 704 1644 of via het onderstaande formulier. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan het werk!
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Op zoek naar ICT personeel?

Meld je vacature aan en wij gaan voor je aan de slag!

Wij zijn gevestigd op 6 locaties in Nederland, waaronder Den Bosch.

CONTACTPERSOON

Matthijs Visscher
Businessmanager
Meer over...

Referentie

Wat zeggen anderen over ons

Hupra ICT
Pieter Willemsen – Hupra ICT

“Hupra ICT heeft Aatop ICT al bij verschillende bedrijven aanbevolen.” Hupra ICT is al meer dan 20 jaar een betrouwbare ICT-partner voor het MKB in Nederland. Ook in de regio Veenendaal, Ede en Wageningen helpen zij een groot aantal bedrijven … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder