ICT Uitzendbureau Amsterdam

Aatop ICT is een bureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van ICT Professionals. Wij beschikken over vier kantoren, waaronder een kantoor in Amsterdam.

Over ons

  • Wij zijn specialist in IT Recruitment voor zowel grotere als kleinere organisaties;
  • Wij beschikken over jarenlange ervaring;
  • Een persoonlijke & vriendelijke benadering hebben wij hoog in het vaandel staan. Een agressieve werkwijze mijden wij uitdrukkelijk;
  • Klanten zijn tevreden en komen bij ons terug.

Kantoor Amsterdam

Aatop ICT bestaat sinds 2008 en is onderdeel van Aatop Personeelsintermediair en maakt op deze wijze onderdeel uit van een bureau dat sinds 2000 bestaat. Inmiddels hebben wij vier kantoren, waaronder een kantoor in Amsterdam.

ICT uitzendbureau

In de volksmond wordt de term uitzendbureau gebruikt als synoniem voor alle typen personeelsintermediairs. Echter, een uitzendbureau richt zich primair op het uitzenden van Professionals. Een Werving & Selectiebureau richt zich veelal op het bemiddelen in permanente functies. Er is dus enige nuance tussen een uitzendbureau en een Werving & selectiebureau. Aatop ICT kan fungeren als uitzendbureau, maar meestal fungeren wij als bureau voor Werving & Selectie van ICT Professionals.

Op zoek naar ICT-personeel?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle