Een nieuwe website!

Met trots lanceren wij onze vijf nieuwe Aatop websites. Na maanden hard werken kan je vanaf 1 december 2016 onze nieuwe websites bewonderen. De websites zijn geheel vernieuwd: van teksten tot ontwerp en van structuur tot gebruiksgemak. 

Het nieuwe design

De vorige website stond al online sinds 2013 en functioneerde niet meer zoals we als werving- en selectiebureau graag zouden willen. Aatop is natuurlijk een bedrijf dat online zeer aanwezig is en dan is het belangrijk dat je website de juiste inhoud en uitstraling heeft.

“Een mooie website is natuurlijk heel leuk, maar wat we vooral belangrijk vinden is het gebruiksgemak. We vinden het belangrijk dat onze sollicitanten en klanten snel de informatie kunnen vinden die zij zoeken. Ik denk dat dit laatste bij onze nieuwe websites zeker is gelukt en dat in combinatie met een frisse uitstraling die perfect aansluit op onze huisstijl.” vertelt Paulien van Kooten, marketingmedewerker en tevens de ontwerper van de website. “De reden dat we zo zelfverzekerd zijn over het gebruiksgemak van de websites, is omdat de ontwerpen volledig zijn geanalyseerd door een usability-expert en ontwikkeld door een jong en fris internetbureau.” voegt ze toe.

What’s new?

Eigenlijk kan je beter vragen wat er niet nieuw is aan de Aatop websites? De websites zijn echt volledig vernieuwd, maar we sommen de grootste veranderingen graag voor je op:

 • Zoeken
  Het zoeken gaat gemakkelijker en sneller. We hebben meer filters toegevoegd en alle resultaten worden live ververst. Hoe makkelijk kan je het hebben?
 • Solliciteren en upload cv
  De sollicitatieformulieren zien er logischer uit en werken fijn. Jouw adresgegevens worden zelfs automatisch aangevuld.
 • Het team
  Natuurlijk niet één van de belangrijkste dingen, maar wel heel erg leuk. Vanaf nu vind je het hele team op de website. Wist jij al dat één van onze collega’s vroeger autosloper wilde worden?
 • Overzichtelijker
  We hebben kritisch gekeken naar al onze pagina’s en hier een duidelijke indeling in gemaakt. Daarnaast zijn alle teksten herschreven, zodat deze nog duidelijker zijn en jou als klant of kandidaat nog beter van dienst zijn.
 • Personen
  Heb je al gezien dat er tegenwoordig mensen op onze website wonen? Op veel pagina’s kom je mensen tegen die aan het werk zijn in de sector van de website die je bekijkt.

 

Bekijk de website!

Maak snel een rondje door onze nieuwe website en ontdek zelf wat er allemaal is veranderd! Ben je ook benieuwd naar onze andere websites? Klik dan door naar: Aatop, Aatop ICT, Aatop Milieu & Ruimte, Aatop Techniek en Aatop Zorg.

Terug naar het overzicht

NIEUWSTE VACATURES

En er komen er dagelijks bij...

Traineeship Software Specialist Mendix (SPOED)
Randstad, Midden- en Zuid-Nederland