Deta-Vast

Deta-Vast is het alternatief wanneer u de kosten voor werving & selectie wilt verspreiden over een langere periode. Bij deze vorm krijgt u de mogelijkheid om de gedetacheerde kandidaat na een afgesproken periode voor uw organisatie te behouden. Bij Deta-Vast leveren wij u de kandidaat die bij u past, net als bij werving & selectie.

Bij deze constructie betaalt u per gewerkt uur van de werknemer een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van het salaris van de kandidaat. Na afloop van de detacheringstermijn kunt u de kandidaat kosteloos in dienst nemen.

Uw voordelen

  • Verspreiding van de kosten werving & selectie;
  • U verlegt het werkgevers- en afbreukrisico naar Aatop ICT (u heeft de volledige vergoeding pas betaald bij afloop van het deta-vast contract).

Wilt u liever iemand direct in dienst nemen? Dat kan! Kijk op onze pagina over werving & selectie

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Gebruikt u hiervoor ons contactformulier. Tevens zijn wij bereikbaar via telefoonnummer (0318) 495 310 of per mail via ict@aatop.nl.

Meer weten over Deta-Vast?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle

Het verhaal van

Anderen over ons...

Info Support
Guido Hanegraaf – Info Support

“Er is aandacht voor mij als klant maar ook als persoon.” Info Support is dé specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen en leidend op het gebied van kunstmatige intelligentie, cloud architectuur, Managed Services en IT-trainingen. Met ruim 500 professionals … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder