Routebeschrijving

Kantoor Zwolle

Zuiderzeelaan 35
8017 JV  Zwolle

Vanuit het Zuiden
Neem de A2 richting Eindhoven/Amsterdam. Neem op de A2 de afslag naar de A73 richting Rotterdam/Arnhem. Sla op de A73 af naar de A50 richting Rotterdam/Arnhem. Houd daarna op splitsing (A12) rechts aan richting E35/Arnhem/Apeldoorn/Zwolle/Doetinchem. Neem de afslag richting Apeldoorn/Zwolle. Voeg in op de A50. Neem de afslag op de A28 richting Zwolle/Meppel/Groningen. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid richting ZwolleZuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de 1e afslag. Neem de eerste straat links bij Burg. van Walsumlaan. Ga verder op de Hanzeallee. Neem de eerste afslag links naar het Hanzeplein. Ga aan het einde van de weg linksaf de Zuiderzeelaan. Ga links Aatop bevindt zich bij Christal in het 2de pand aan uw linkerhand op nr. 35 op de 4de etage. U kunt zich melden bij de slagboom of via de hoofdingang van La Vitesse direct met de lift naar de 4de etage gaan.

Vanuit het Noorden
Neem de A28 richting Zwolle. Volg op de A28 de richting Meppel/Zwolle/Utrecht. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de 3e afslag. Neem de eerste straat links bij Burg. van Walsumlaan. Ga verder op de Hanzeallee. Neem de eerste afslag links naar het Hanzeplein. Ga aan het einde van de weg linksaf de Zuiderzeelaan. Ga links Aatop bevindt zich bij Christal in het 2de pand aan uw linkerhand op nr. 35 op de 4de etage. U kunt zich melden bij de slagboom of via de hoofdingang van La Vitesse direct met de lift naar de 4de etage gaan.

Vanuit het Westen
Volg de A12 / A27 richting Ring Utrecht/Amersfoort/Hilversum. Neem de afslag op de A28 richting Amersfoort. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de 1e afslag. Neem daarna de 2e afslag naar links (Hanzeallee). Neem de eerste afslag links naar het Hanzeplein. Ga aan het einde van de weg linksaf de Zuiderzeelaan. Ga links Aatop bevindt zich bij Christal in het 2de pand aan uw linkerhand op nr. 35 op de 4de etage. U kunt zich melden bij de slagboom of via de hoofdingang van La Vitesse direct met de lift naar de 4de etage gaan.

Met het openbaar vervoer
Het kantoor bevindt zich op 12 minuten loopafstand van station Zwolle. Je gaat in zuidoostelijke richting, gaat rechtsaf via de trap en loopt via de Hanzelaan langs het station. Sla linksaf via het Lübeckplein naar de Koggelaan. Neem de twee straat rechts links, over de brug. Loop vervolgens rechtdoor tot je bij de Zuiderzeelaan bent. Ga hier links en loop door tot je bij Zuiderzeelaan 35 bent. Aatop bevindt zich bij Christal op de 4de etage.

Verdere informatie
Wij zijn gevestigd in het KPMG-gebouw en het is nog niet zichtbaar aan de buitenzijde dat wij daar kantoor houden. Je kunt gebruik maken van de hoofdingang en hoeft je niet te melden bij de receptioniste (zij werkt namelijk voor een ander bedrijf). Eenmaal binnen mag je direct doorlopen naar de lift. Je gaat vervolgens naar de 4e verdieping. Daar zal zichtbaar zijn dat Aatop daar is gevestigd en je kunt je daar melden bij de receptie.