Routebeschrijving

Kantoor Amsterdam

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Vanuit Den Haag
Voeg in op de A12 richting Rotterdam/Amsterdam/Utrecht en volg de borden A4/E19 richting Amsterdam. Neem de afslag Leidschendam en voeg in op de A4/E19 richting Amsterdam. Voeg vervolgens in op A10 en neem de afslag s112 richting Duivendrecht/Diemen-Zuid, voeg rechts in op s112 (Gooiseweg). Neem de 2e afrit Diemen (E- buurt/ Bergwijkpark) en sla linksaf naar de Daalwijkdreef. Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf, hier bevindt zich rechts van de weg het Smart Business Center, waarin Aatop is gevestigd.

Vanuit Haarlem/Alkmaar
Neem de A9 richting Amsterdam en houd rechts aan bij Knooppunt Badhoeverdorp. Volg de borden A4/ E19 richting luchthaven Schiphol/Amsterdam en houd de A4 richting Amsterdam (links) aan. Neem vervolgens de A10 en volg de routebeschrijving zoals hierboven vanaf de A10.

Vanuit Utrecht
Neem de A2 richting Amsterdam. Volg na knooppunt Holendrecht de A9 (Gaasperdammerweg) richting Amersfoort/Almere . Neem afslag 2-Amsterdam Bijlmermeer richting s112 en sla linksaf naar de s112 (Gooiseweg). Neem nu afslag Diemen (D-buurt/Venserpolder/E- buurt/Bergwijkpark). Ga aan het einde van de afrit bij de stoplichten rechtdoor het parkeerterrein op van Smart Business Center, waar Aatop is gevestigd.

Vanuit Schiphol
Neem de A9 richting Utrecht/Amersfoort tot knooppunt Holendrecht. Volg daarna een klein stukje de A2 richting Amsterdam en volg de routebeschrijving hierboven vanaf na knooppunt Holendrecht.

Vanuit Almere/Amersfoort
Neem de A1 richting Amsterdam/Muiden en houd rechts aan bij knooppunt Diemen. Volg de A9 (Gaasperdammerweg) richting Amsterdam-Zuidoost/Haarlem/Luchthaven Schiphol en neem de afslag 2 Amsterdam- Bijlmermeer en voeg rechts in op de S112 (Gooiseweg). Neem afslag Diemen (D-buurt/Venserpolder/ E-buurt/ Bergwijkpark). Ga aan het einde van de afrit bij de stoplichten rechtdoor het parkeerterrein op van Smart Business Center, waar Aatop is gevestigd.

Met het openbaar vervoer
Ons kantoor is ligt op 11 minuten loopafstand van station Diemen  Zuid. Loop vanaf het station in noordoostelijke richting, richting de Bergwijkdreef. Sla rechtsaf de Bergwijkdreef in. Houd een flauwe bocht naar rechts aan om op de Bergwijkdreef te blijven. Sla rechtsaf naar de Daalwijkdreef. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant.

Vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA is ons station gemakkelijk te bereiken met de bus. Stap uit bij bushalte Echtenstein en loop ongeveer 30 meter terug in de richting waar je vandaag bent gekomen. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant van de weg.