Aatop ICT en Info Support gaan samenwerken

Samenwerking Info Support en Aatop ICT

Sinds juni 2018 werken Aatop ICT en Info Support intensief samen als het gaat om de invulling van vacatures bij Info Support. Aanleiding voor deze samenwerking zijn de groeiplannen van Info Support.

Over Info Support

Info Support heeft momenteel zo’n 400 medewerkers in dient. Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Info Support levert consultancy, maar heeft ook een aantal productbedrijven zoals R&R WFM, ISRES en ADIFO. Ook voor deze productbedrijven gaat Aatop ICT recruitmentactiviteiten uitvoeren.

Kernwaarden

Aatop ICT en Info Support delen een aantal belangrijke kernwaarden. Denk hierbij aan het geven van persoonlijke aandacht aan sollicitanten en medewerkers en het voor ogen houden van een duurzaam resultaat. Daarnaast zijn Aatop ICT en Info Support beiden gevestigd in Veenendaal en kennen de partijen elkaar 10 jaar.

Top Employer ICT

Info Support is op 1 februari 2018 uitgeroepen tot Top Employer ICT Nederland. Daarmee is Info Support de enige organisatie wereldwijd die het exclusieve certificaat voor de 20e keer op rij in de wacht sleept. Info Support is dus een zeer interessante werkgever voor iedere ambitieuze IT Professional.

Type vacatures

In de samenwerking tussen Aatop ICT en Info Support gaat Aatop ICT zich inzetten om vacatures als Software Developer (.NET en Java) en Solution Architect in te vullen. Houd onze website in de gaten voor de actuele vacatures.

Terug naar het overzicht